Echipe

CE ANUME SUNT ECHIPELE ?

Echipe este o funcție oferită de platforma noastră prin care un membru sau utilizator al platformei poate vedea și analiza statisticile web ale altui utilizator ( care îi acordă accesul să vizualizeze aceste date ) fără să aibă acces direct în contul altui utilizator . Această funcție este foarte importantă pentru cei care au nevoie de ajutor sau sfaturi din partea altor membri .

De ce aveți nevoie de echipe ?

Dacă sunteți proprietarul site-ului și nu aveți suficientă experiență în analiza și interpretarea statisticilor web, aveți nevoie de sfatul sau ajutorul unui specialist. Cu ajutorul secțiunii de echipe îi permiteți acestuia să vadă statisticile și să vă ajute cu sfaturi utile sau strategii de marketing personalizate fără a fi nevoie să aibă acces la contul dvs.

Daca esti o agentie de marketing si ai foarte multi clienti, cu ajutorul sectiunii de echipe poti vizualiza statisticile de trafic web ale tuturor clientilor (care iti acorda acces) fara a fi nevoie sa ai acces la contul de utilizator. Astfel, puteți analiza traficul web al clientului dvs., puteți îmbunătăți conținutul sau puteți stabili o nouă strategie de marketing care va aduce rezultate mai bune pentru clienții dvs.